Säkra nu din åtkomst till hela 12-stegsprogrammet, alla meditationer och mängder av bonusmaterial och få obegränsad tillgång så länge du vill!

Detta exklusiva paket är tillgängligt till ett specialpris under:

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Börja ditt liv

I detta 12-stegs onlineprogram lär Dr Joe Dispenza dig steg för steg hur du kan skapa dina drömmars liv, kropp, hälsa och värld!

Allt detta väntar dig

Som deltagare i detta helt nya onlineprogram erhåller du: 

12 nivåer

På varje nivå delar Dr Joe Dispenza med sig av de senaste resultaten från sin forsknings- och undervisningsverksamhet. Du kommer att få direkta instruktioner och övningar som du omedelbart kan implementera i takt med att du lär dig att bli skaparen av ditt liv!

Meditationsprocessen

Med en helt ny serie meditationer av Dr Joe Dispenza kommer du att ge dig ut på en inre resa in i det okända! Detta är platsen i ditt medvetande där sann förändring, sann transcendens och manifestation kan uppstå! Du får exakta guidade instruktioner under din resa medan du öppnar dig för djupa upplevelser! 

Kursens arbetsbok

Du kommer att få en personlig kursarbetsbok som innehåller sammanfattningar och övningar som ska hjälpa dig att anteckna vad du upplever, organisera dina tankar och känslor och dokumentera din transformativa process! Dessa kursmaterial kommer att vara en mycket viktig del av din resa!

Få tillgång till paketet till ett specialpris!

Säkra nu hela programmet, alla meditationer, bonusar och ytterligare bonusmaterial!

Under en begränsad tid

kan du komma åt paketet för endast  €199 istället för normalpriset på 399.00€
…och få obegränsad tillgång!

eller så kan du betala bekvämt med delbetalningar på 50 €!

Vad ingår i detta specialerbjudandepaket:

Med tydliga instruktioner, övningar, direkta instruktioner och meditationer kommer du att kunna börja forma din framtid steg för steg!

The Formula
Ditt kurspaket med en kraftfull 12-stegskurs och 5 meditationer med Dr Joe Dispenza som tar dig på en extraordinär resa – tillgängligt på originalspråket engelska med svenska undertexter. Meditationerna finns även med svenskt tal.
499 €
Meditationer
Individuell tillgång till alla meditationer och möjligheten att ladda ner dem! Ta del av meditationerna när som helst och var som helst när du är på språng!
67 €
Ljudbok
Ladda ner kursens alla ljudfiler och lyssna på kursen var och när du vill!
37 €
Arbetsbok
Den kompletta arbetsboken som följer med dig på din inlärningsresa! Komplett med ytterligare information, övningar och sammanfattningar.
57 €
Specialintervju
med Dr Joe Dispenza och Bernhard Keller från Momanda
47€
Supernatural – Mind Movie
En hel dokumentär om konsten och vetenskapen om transformation med Dr Joe Dispenza!
37 €
Uppvaknandet – Heal coaching 01
Somliga av oss behöver en väckarklocka för att vakna upp och detta kan vara bli ett skifte i medvetandet! I den här värdefulla videon kommer du att lära dig att höra din väckarklocka.
47€
Avmystifiera det mystiska – Heal coaching 02
I detta banbrytande inslag gör Dr Joe Dispenza den mystiska upplevelsen konkret och till en praktiskt genomförbar process!
47 €
Omvandla kunskap till energi
Upptäckt med Dr Joe vikten av att tänka större än hur du känner dig, för att skapa din nya personliga verklighet med hjälp av kvantfältet.
47 €
Inspelat mentorssamtal med Dr Joe Dispenza
Hur kan jag skapa en känsla inom mig som jag aldrig upplevt förr? Dessa och många andra frågor dyker upp om och om igen när Dr Joes tekniker förklaras. I den här vägledande videon tar Dr Joe upp de viktigaste frågorna!
67 €
Vetenskapen bakom ”The Formula”
En komplett kurs med 5 lektioner som fokuserar på den vetenskapliga bakgrunden, de fantastiska result och förändringarna i människors liv!
267 €
Första kapitlet i kursen ”Redesigning your Destiny”
med Dr Joe Dispenza Detta program innehåller avancerad teori, övningar och meditationer!
67 €
Totalt värde
1.286 €
Ordinarie pris
399 €
Specialpris
199 €

The Formula

Hela programmet på livstid

Du sparar 50%

En unik möjlighet till två oerhört kraftfulla program

The Formula

Redesigning your destiny

Du sparar 55%

De tre kompletta paketen med Dr Joe till ett helt unikt pris!

The Formula

Redesigning your destiny

Making your Mind matter

Du sparar 60%

Ingår gratis: En onlinekurs i 5 avsnitt

Vetenskapen bakom The Formula

Som deltagare får du denna onlinekurs värd 267,00 € gratis! Med denna kurs kommer du att kunna ta en titt bakom kulisserna för att lära dig om den vetenskapliga forskningsprocessen och lära dig hur dessa banbrytande resultat kommit till!

Inom dig finns en kraft, en inneboende intelligens

En inre livgivande kraft reglerar våra inre processer utan någon medveten ansträngning. Den säkerställer att vår kropp växer, utvecklas, läker och reparerar sig själv.

Tänk om du kunde komma i kontakt med denna inre kraft och lägga fram för den en plan att reglera din kropp och din hälsa med!

Detta är exakt vad vi kommer att lära oss i detta 12-stegsprogram!

När du har slutfört detta program kommer du att kunna börja skapa ett nytt du!

För den lilla plånboken:

Betala helt enkelt och bekvämt med mindre delbetalningar! 
Få tillgång till hela paketet nu och betala bekvämt i fyra delbetalningar på 50€ per gång! Beloppet dras en gång i månaden.

Vi erbjuder ett fåtal platser till reducerat pris!

För dig som inte vill något hellre än att gå denna kurs men som helt enkelt inte har möjlighet att betala fullpris erbjuder vi ett begränsat antal platser som möjliggör för dig att köpa kursen billigare, så kallade stipendieplatser. Som stipendiat får du möjlighet att gå kursen till ett rabatterat pris, men du förväntas då ge feedback på kursen på olika sätt för att hjälpa oss att förbättra oss och vidareutveckla utbildningen. Välkommen att skicka en ansökan på denna länk senast 17 juni 2024. 

Paket till ett specialpris!

Säkra nu hela programmet, alla meditationer, bonusar och ytterligare bonusmaterial!

Under en kort tid

kan du få tillgång till paketet för endast  €199 istället för det gängse priset på 399.00€
…och få obegränsad tillgång!

eller så kan du betala med 50 € bekväma avbetalningar!

Dr Joe Dispenza...

Dr Joes specialområde är att sammanfoga de senaste upptäckterna inom neurovetenskap, epigenetik och kvantfysik för att utforska vetenskapen bakom spontanläkning. Han använder sin kunskap till att utbilda människor i att läka sina egna kroppar från olika hälsoproblem, skapa bestående förändringar i sina liv och utveckla sitt medvetande. 

Sedan 2010 har han samarbetat med vetenskapsmän och -kvinnor på olika universitet för att forska i vilken effekt meditation har på hjärnan och kroppen. Under avancerade retreats över hela världen har Dr Joe och hans team samlat på sig mer än 12 000 hjärnskanningar (kvantitativt EEG) och 8 000 mätningar av hjärtfrekvensvariabilitet (HRV) i ett försök att se sambanden mellan effekterna som bestående upphöjda emotioner och självreglering har på hjärt- och hjärnfunktionen, immunrespons och den generella hälsan hos vårt sinne och kropp. Dr Joe och hans team har även studerat genuttryck, proteinregulering, immunrespons, förändringar i signalsubstansen, längd hos telomerer samt variationer i bioaktiva cellulära metboliska partiklar hos människor som är såväl nybörjare som erfarna inom meditation. 

Dr Joe Dispenza är bästsäljande författare, forskare, lärare och konsult och har genom sitt arbete utvecklat en effektiv formel för att hjälpa människor att transformera sina liv.